lu.se

Företagsekonomiska institutionen

Ekonomihögskolan vid Lunds universitet

Årsmagasin nominerat till Svenska Publishing-Priset 2014

Publicerad: 2014-08-27

Ekonomihögskolans årsmagasin, Lund Business Review, har gått till final i tävlingen Svenska Publishing-Priset 2014.

Lund Business Review 2014Ekonomihögskolans årsmagasin, Lund Business Review 2014, har gått till final i kommunikationstävlingen Svenska Publishing-Priset 2014 i kategorin Årsredovisning/verksamhetsberättelse.

- Syftet med årsmagasinet är att göra vår forskning tillgänglig, relevant och användbar för människor utanför akademin. Nomineringen är ett kvitto på att vi lyckas hålla hög kvalitet i det arbetet, säger Henrik Killander, kommunikatör på Ekonomihögskolan och redaktör för Lund Business Review.

Den årliga jurybedömda tävlingen för webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker. Den arrangeras 2014 för tjugoandra gången. - See more at: http://www.popkom.se/publishingpriset#sthash.XoJ63uIs.dpuf

Svenska Publishing-Priset är en årlig jurybedömd tävling i flera kategorier för webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker. Den arrangeras 2014 för tjugoandra gången. Årets vinnare offentliggörs vid Svenska Publishing-Galan måndagen den 6 oktober på Musikaliska vid Nybroviken i Stockholm.

Övriga nominerade i kategorin Årsredovisning/verksamhetsberättelse är Andra AP-fonden, Uppsala universitet, Exportkreditnämnden, Bostadsrättsföreningen Solhjulet och Säkerhetspolisen.  Lund Business Review 2014 har tagits fram tillsammans med reklambyrån Bergström & Co.